Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Goblini: Novi spot za pesmu „Idemo!“

Goblini: Novi spot za pesmu „Idemo!“

Uoči velikog koncerta najavljenog za 8. mart, Goblini su objavili još jedan spot-singl, „Idemo!“, sa novog albuma „Roba sa greškom“.

Video je za kratko vreme videlo više hiljada ljudi, a on nosi poruku o prevenciji maloletničkog nasilja. Možda ironično što jedna od najagresivnijih pesama nosi ideju o miru, pokušavajući da istakne sve veći obim ovog devijantnog ponašanja.

Režiju i montažu spota „Idemo!“ uradio je Đolođolo, direktor fotografije bio je Luka Miličević, autor animacije je Noyz, a ilustracija Linnch. Frontmen benda, Golub, ideju je prokomentarisao rečima: „Maloletničko nasilje postaje sve ozbiljniji problem sa kojim celo društvo mora da se pozabavi. Drago mi je što je ekipa koja je radila ovaj spot uspela da u toj pesmi otkrije tu univerzalnu poruku“.

Da podsetimo, Goblini će povratak na scenu sa albumom „Roba sa greškom“ proslaviti koncertom 8. marta u Hali sportova.

Uz kupljenu ulaznicu dobija se CD po ceni od 1.200 dinara, dok su odvojeno cene 1.000 za koncert i 500 dinara za album u izdanju Longplay-a. Ulaznice se kupuju preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, a diskovi i ulaznice (zajedno i odvojeno) u Beogradu u „Jugotonu“ (Nušićeva 27) i u Novom Sadu u „Mungosu“ (Zmaj Jovina 2). (danubeogradu.rs)

loading...