Naslovna » Izlasci » Pozorište » Igor Trifunov: Premijerni trikovi u Beogradu

Igor Trifunov: Premijerni trikovi u Beogradu

Najuspešniji srpski mađioničar Igor Trifunov, u novoj iluzionističkoj predstavi „Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost“, 21. i 22. februara (19.00) u Domu omladine, premijerno će izvesti tačku kojom je osvojio prvo mesto na međunarodnom kongresu mađioničara u Austriji.

Deo iluzionističkih tačaka i potpuno novih trikova može se pogledati u specijalnom video izdanju na Igorovom You Tube kanalu: youtube.com/igormagician. Igor je naš najuspešniji mađioničar i iluzionista čije impresivne tačke obiluju akcijom, dramom, komedijom i naravno „magijom“.

Ulaznice za „Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost“ mogu se nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara, kao i online na sajtu eventim.rs.

Igor je širu popularnost stekao TV serijalom „Ulična magija“ i kao autor iluzionističke predstave „Igorov magični šou“. Dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja: dvostruki je dobitnik Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara, dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru, pobednik je Kongresa mađioničara održanog u Italiji 2013. godine, a na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012. godine, osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti mađioničarstva – manipulaciji.

Sve ove tačke koje su Igoru donele najveća priznanja širom sveta, kao i mnoge druge, publika će imati priliku da vidi u ovom nesvakidašnjem magičnom spektaklu i da uživa u lepoti iluzije. Ove godine Igora očekuje Evropsko prvenstvo mađioničara, a kvalifikovao se i za Svetsko prvenstvo 2015. godine. (danubeogradu.rs)

loading...