Naslovna » Izlasci » Shopping » iLike: Otvorena Apple Premium Reseller prodavnica
iLike - Apple Premium Reseller prodavnica

iLike: Otvorena Apple Premium Reseller prodavnica

U subotu, 1. februara, otvorena je iLike – Apple Premium Reseller prodavnica u prizemlju šoping-mola Delta City.

Otvaranju prodavnice prisustvovao je veliki broj Beograđana, uglednih gostiju iz regije i poznatih ličnosti, među kojima su bili Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Danijela Mihailović… Prodavnica je tokom celog dana bila mesto druženja ljubitelja Apple-ovih proizvoda, dobre kupovine i odlične zabave uz muziku koju je puštao DJ Pepe.

Prodavnica iLike – Apple Premium Reseller pored kompletne ponude Apple proizvoda za domaće tržište potencijalnim kupcima nudi i mogućnost kupovine pratećih proizvoda Apple-ovih strateških partnera iz celog sveta. Školovano osoblje prodavnice spremno je da u svakom trenutku kupcima maksimalno izađe u susret prilikom kupovine i pokaže im prave mogućnosti i prednosti Apple-ovih proizvoda i ostalih pratećih uređaja i dodataka iz ponude. Kupci u Srbiji sada imaju mogućnost da otkriju novo iskustvo prilikom kupovine Apple-ovih proizvoda i steknu neophodno znanje za njihovo korišćenje.

Ova prodavnica predstavlja još jednu u nizu prodavnica Apple proizvoda širom sveta za koje je Apple dizajnirao prostor, kompletno uređenje, ponudu i osmislio školovanje prodajnog osoblja kako bi kupcu bilo omogućeno posebno iskustvo kupovine.

Radno vreme prodavnice je od 10.00 do 22.00 tokom cele nedelje, a više o istoj moguće je pronaći na zvaničnom iLike Web portalu. (danubeogradu.rs)

loading...