Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Konkurs za festival Design Shift vol. 4

Konkurs za festival Design Shift vol. 4

Za sve zainteresovane koji žele da učestvuju u festivalu Design Shift vol. 4, produžen je konkurs, organizovani su novi termini i pripremljene nove pogodnosti.

Galerija Alt (Vlajkovićeva 30) poziva rukotvorce, modne dizajnere, dizajnere igračaka, modne krojače, modelare, šminkere, fotografe, performere, vizuelne umetnike, dizajnere nakita, dj-eve, proizvođače vina, kozmetičare, body artiste, kolekcionare igračaka i tekstila… da pošalju svoju prijavu na konkurs do 10. februara na email: gallery.alt@gmail.com.

Ovo je konkurs za regionalni festival kreativnog socijalnog preduzetništva Design Shift vol. 4, koji će biti održan pod nazivom „Samo ljubav!“ od 28. februara do 9. marta u hali Zepter Expo.

Ovo će biti 38. manifestacija tog tipa u organizaciji Galerije Alt i u saradnji sa UK Palilula.

Manifestacija Design Shift promoviše domaće dizajnerske, zanatske i umetničke unikatne proizvode, brendove i autore, ili porodične zanatske radnje i usluge u kreativnom sektoru, nudeći savremenim potrošačima raznolikost umetničkog i unikatnog stvaralaštva kao alternativu globalizovanom industrijskom tržištu.

Više informacija pogledajte OVDE! (danubeogradu.rs)