Naslovna » Izlasci » Shopping » Odlična microSDHC kartica iz Samsung-a
Samsung - micro SDHC 32 GB
Samsung - micro SDHC 32 GB

Odlična microSDHC kartica iz Samsung-a

Popularnost microSDHC kartica raste iz dana u dan, a Samsung je i na ovom polju apsolutni lider u svetu pogotovo kada je reč o ultra brzim i jako kvalitetnim rešenjima.

Imali smo priliku da se protekle nedelje upoznamo sa jednom takvom microSDHC PRO karticom oznake MB-MGBGB/EU od 32 GB koja pripada klasi 10, a ista je prvenstveno dizajnirana za najzahtevnije korisnike, entuzijaste i korisnike koji ultra brzo žele da prenusu podatke sa jednog gedžeta na drugi.

Ono što nas je odmah oduševilo kod ove Samsung-ove microSDHC PRO memorijske kartice jeste njena brzina čitanja podataka koje ide do impresivnih 70 MB/s, dok se brzine upisa kreću takođe u fantastičnim okvirima – do 20 MB/s. Pomenuta kartice je otporna na većinu spoljih uticaja i nije podložna habanju, a ono što je mnogo bitnije je da je ista kompatibilna sa 99,9% uređaja na tržištu i sa apsolutno svim platformama.

Samsung microSDHC MB-MGBGB/EU memorijske kartice se na tržištu mogu naći u kapacitetima od 4 GB do 64 GB, s tim da je model od 32 GB trenutno najisplativiji.

Cena (sa PDV-om): model od 32 GB – 4.821 dinara. Kontakt: Direct Link, www.dl.rs