Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Pips, Chips & Videoclips ovog vikenda u Beogradu i Novom Sadu

Pips, Chips & Videoclips ovog vikenda u Beogradu i Novom Sadu

Posle višegodišnje pauze Pips, Chips & Videoclips ovog vikenda ponovo se druže sa publikom u Srbiji. Bend će održati dva besplatna koncerta – u subotu, 15. februara od 22.00, u klubu Gun u Beogradu, a u nedelju (21.00) u klubu Route 66 u Novom Sadu.

Pips, Chips & Videoclips će predstaviti svoj novi album „Walt“, koji je osvojio i publiku i kritiku, a na repertoaru će biti i brojni hitovi iz njihove dve decenije duge karijere. Bend je upravo objavio svoj treći singl „Trubač“, u kome kao glavni vokal gostuje pevačica Jinx-a, Jadranka Ivaniš Yaya.

Stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni, Pips, Chips & Videoclips vratili su se posle šest godina od poslednjeg izdanja i uspeli da potpuno osvoje publiku već prvim singlom „Htio bi da me voliš“, koji je najavio „Walt“. Mnogi kritičari ocenili su album kao pravo remek delo, hrvatski mediji su ga svrstali u sam vrh liste najboljih izdanja 2013, a publika je uzvratila rasprodatim koncertima na kojima su prethodnih meseci promovisali album.

Svirke u Beogradu i Novom Sadu biće i ponovno upoznavanje „Pipsa“ sa našom publikom i energijom i emocijama koje njihova muzika nosi.

– Sviraćemo kompletan album „Walt“, red je da se ljudi sprijatelje s njim. Naravno, sviraćemo i ključne songove karijere. Vrlo nam je bitno kako ćemo se predstaviti publici u Beogradu i Novom Sadu, na način kako i priliči. Veselimo se ovim svirkama, jer opet treba da se dokazujemo, moramo da budemo ‘našpanovani’, a to nas čini svežim i mlađim – kaže Dubravko Ivanjiš, frontmen benda. (danubeogradu.rs)

loading...