Naslovna » BG servis » Popusti za redovne platiše „Infostana“
JKP Infostan
JKP Infostan

Popusti za redovne platiše „Infostana“

JKP „Infostan“ u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije (AMSS) omogućava svojim redovnim platišama 20 odsto popusta pri kupovini godišnje osnovne i super članske kartice.

Cena sa obračunatim popustom iznosi 480 dinara za osnovnu odnosno 1.600 dinara za osnovnu i super člansku karticu. Popust se može ostvariti uz poslednju uplatnicu Infostana na kojoj je naznačeno „Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze“ isključivo u AMSS u Ruzveltovoj 18, radnim danima od 8.00 do 15.00.

Kupovinom članske kartice po povlašćenoj ceni redovne platiše komunalnih usluga stiču pravo na paket usluga, pre svega besplatnu popravku automobila na putu i šlepovanje u zemlji i inostranstvu, kao i na popuste na putovanjima širom sveta za hotele, iznajmljivanje vozila, avio-karte, restorane, šoping centre, kulturno-zabavne atrakcije.

O svim drugim pogodnostima korisnici se mogu informisati na sajtu www.amss.org.rs ili u Operativnom centru AMSS pozivom na broj 1987.

Pozorište na Terazijama redovnim platišama daje 20 odsto popusta na kupovinu ulaznica za dve pozorišne predstave. Novina je da beogradski Vaterpolo klub Crvena zvezda omogućava 30 odsto popusta za kupovinu karata za vaterpolo utakmice, dok Sportsko društvo Crvena zvezda omogućava 10 odsto popusta na kupovinu karata za utakmice rukometnog i odbojkaškog kluba.

Redovne platiše mogu da ostvare brojne popuste i to u SRC „Tašmajdan“ za plivalište i klizalište, SC „Novi Beograd“ za plivalište „11. april“, Biblioteci grada Beograda, i pozorištima Atelje 212, Dadov, UK „Palilula“. Saradnja se nastavlja i sa Jahting klubom „Kej“, koji od aprila, kada počinje rečna sezona, do novembra obezbeđuje besplatno krstarenje redovnih platiša Dunavom i Savom.

JKP „Infostan“ sve pogodnosti priprema redovnim platišama u znak zahvalnosti za uredno izmirenje potrošenih komunalnih usluga. Sve potrebne informacije o beneficijama za redovne platiše nalaze se na internet-stranici preduzeća www.infostan.rs, u delu „Kutak za redovne platiše“. (Beoinfo)