Naslovna » Izlasci » Shopping » Samsung: SD memorijska kartica za sve namene
Samsung SDHC 4 GB
Samsung SDHC 4 GB

Samsung: SD memorijska kartica za sve namene

Predstavljamo još jednu Samsung SD memorijsku karticu…

Memorijske kartice već godinama predstavljaju najlakši, najjednostavniji i najbezbedniji način za prenos podataka i što je jako važno prilagođene su radu sa velikim brojem uređaja. Najrasprostranjenije su SD (Secure Digital) memorijske kartice, kao i njihovi derivati (microSD i miniSD kartice), a Samsung je definitvno No 1 brend u ovoj oblasti sa više od 40 različitih rešenja SD kartica u svojoj aktuelnoj ponudi.

Best Buy SD kartica koju Samsung potpisuje u ovom momentu nosi oznaku SDHC 4GB MB-SS4GB/EU – odlična je za sve namene i košta nešto više od 600 dinara.

Radi se o veoma dobroj SD kartici kapaciteta 4 GB koja je prvenstveno namenjena umeren zahtevnim korisnicima kojima je bitno da brzo i lako skladište svoje omiljene filmove, fotografije i muziku. Kartica pripada klasi 4, što znači da joj je minimalna brzina upisa podataka iznosi 4 MBps, dok joj je brzina čitanja daleko veća i kreće se u okvirima od 24 MBps.

Kartica je vrhunske izrade i delimično je otporna na padove i potrese, ali nije vodootporna – tako da vam ne preporučujemo da se sa njom igrate u vodi. Njena velika prednost joj je što je kompatibilna sa svim aktuelnim platformama i što se odlično razume sa 99% SD čitača kartica na tržištu.

Cena (sa PDV-om): 627 dinara. Kontakt: Direct Link, www.dl.rs