Naslovna » Izlasci » Shopping » Samsung SDHC: Skoro neuništiva memorijska kartica
Samsung SDHC
Samsung SDHC

Samsung SDHC: Skoro neuništiva memorijska kartica

Bez dobre SD kartice nema komfornog rada sa mobilnim uređajima, ali ni brzog transfera podataka.

Upravo zbog toga prilikom izbora SD memorijske kartice treba obratiti pažnju aposlutno na svaku sitnicu i naravno brend koji potpisuje istu(e). Ako nas pitate mi biramo Samsung-ove memorijske kartice i to iz više razloga: brze su, otporne su na većinu spoljnih uticaja i maksimalno su kompatibilne sa najrazličitijim gedžetima i platformama. Predstavljamo jednu memorijsku karticu ovog proizvođača čija je oznaka – SDHC 16 GB MB-SSAGA/EU za koju verujemo da će vas u pogledu performansi ostaviti bez daha.

Radi se o kartici klase 6 otpornoj na padove, potrese, prolivanje tečnosti i zračenja. Idealno je rešenje za fotografe, grafičare i sve korisnike koji brzo, lako i bezbedno žele da prenesu svoje dragocene informacije sa jedne lokacije na drugu. Proizvođač kod ove kartice posebno skreće pažnju na njenu brzinu čitanja podataka koja ide do 24 MB/sec, dok brzina upisa nije manja od 6 MB/sec.

Testirana kartica teži svega dva grama i odlično podnosi i jako visoke i veoma niske temperature (-40°C do +85°C).

Kao što joj sam naziv kaže raspolaže skladišnim kapacitetom od 16 GB, međutim na tržištu je moguće naći njene verzije od 4 GB do 32 GB. Za ono što nudi i cena joj je sasvim korektna, pa ako ste u potrazi za snažnom i izdržljivom SD karticom od SDHC 16 GB MB-SSAGA/EU nećete naći bolju – bar ne kod nas.

Cena (sa PDV-om): 1.430 dinara. Kontakt: Direct Link, www.dl.rs

loading...