Naslovna » Izlasci » Shopping » Sharp LC-39LE650V – TV za prave ljubitelje multimedije
Sharp LC-39LE650V
Sharp LC-39LE650V

Sharp LC-39LE650V – TV za prave ljubitelje multimedije

Kompanija Sharp LC-39LE650V televizor kreirala je kao jedno univerzalno rešenje sposobno da zadovolji i prosečne gledaoce televizije i prave ljubitelje multimedije visoke definicije.

Operiše maksimalnom rezolucijom od 1920×1080 piksela i koristi AQUOS panel poslednje generacije zahvaljujući kom slika izgleda kristalno jasno sa besprekorno reprodukovanim bojama i maksimalnom detaljnošću. Idealan je za gledanje najnovijih filmova u visokim rezolucijama, kao i u serijama sa digitalnih kanala.

Iz naziva ovog televizora nije teško zaključiti da isti ima dijagonalu od 39 inča, a ono što ga čini posebno zanimljivim je i mogućnost prikaza 3D sadržaja, s tim što se u paketu ne isporučuje sa odgovarajućim naočarima pa je iste neophodno odvojeno nabaviti. Posebnost ovog modela ogleda se i u tome što integriše sve najnovije video i audio tehnologija, a i konektivnost mu je jača strana, što će posebno oduševiti korisnike koji žele isti da povežu sa velikim broj najrazličitijih računara, konzola ili gedžeta.

Sharp LC-39LE650V ima i poseban softver koji je, po oštem mišljenju, veoma komforan i funkcionalan. U okviru pomenutog nalazi se veliki broj podešavanja, kao i opcija za fino setovanje boja.

Sada verovatno mislite – sve je to super, al mnogo košta? I nije tako: ovo je jedan od retkih pametnih televizora dijagonale 39 inča koji ne košta puno: cena (sa PDV-om) – 88.191 dinara.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.