Naslovna » Izlasci » Shopping » Sharp: Pametni 3D televizor
Sharp LC-50LE750V
Sharp LC-50LE750V

Sharp: Pametni 3D televizor

Iz aktuelne ponude Sharp-ovih pametnih televizora izdvaja se model LC-50LE750V Smart 3D koji je za svega nekoliko meseci od lansiranja pronašao put do velikog broja korisnika širom sveta.

Ovo je jedan od najlepših 50-inčin LED pametnih televizora na tržištu. Kreiran je za naprednije korisnike, one prave ljubitelje multimedije visoke definicije i korisnike koji vole da uživaju u najnovijim filmovima. Ovaj model operiše rezolucijom od 1920×1080 piksela, međutim u odnosu na pomenuti nudi nešto bolji prikaz pigmenata i još viši stepen detaljnosti. Takođe, LC-50LE750V donosi i bolju konektivnost, kao i daleko lakše održavanje pošto je veći deo njegovog kućišta napravljen od aluminijuma.

Od bitnih karakteristika ovog televizora ističemo još (gotovo) perfektno odrađen OSD preko koga se korisniku nudi mogućnost finog podešavanja svih parametara slike – od prikaza boja do osvetljenja. Sa druge strane aplikacija koja ga prati ima izuzetno funkcionalno grafičko okruženje i maksimalno je jednostavna za upotrebu, a ono što je jako važno je da je Sharp konstantno nadograđuje novim i novim funkcijama čineći LC-50LE750V televizor maksimalno zanimljivim za sve generacije.

Za LC-50LE750V televizor možemo reći još da se krajnje jednostavno održava i da se odlično razume sa najrazličitijim računarima i mobilnim uređajima. Cena mu je nešto viša u odnosu na konkurentska rešenja u ovoj klasi, ali za razliku od njih on nudi dosta više mogućnosti i opcija.

Cena (sa PDV-om): 133.297 dinara.