Naslovna » BG svaštara » Promocije » UNICEF: Change for Children
UNICEF - Premijera novog spota
UNICEF - Premijera novog spota

UNICEF: Change for Children

UNICEF i hotel Square Nine iz Beograda najavili su početak saradnje na projektu „Change for Children“ u okviru kog će hotel, kroz donacije gostiju, prikupljati sredstva za UNICEF.

Projekat zvanično počinje 1. marta 2014. godine, i od tada će gosti hotela imati mogućnost da prilikom odlaska iz hotela svom računu dodaju iznos od najmanje 100 RSD, ili veći, ako žele.

„UNICEF već više od 20 godina ima ovakvu saradnju sa velikim brojem hotela širom sveta. Sada po prvi put takvu vrstu saradnje uspostavljamo i u Srbiji. Hotel Square Nine je prepoznao značaj ulaganja u decu i angažovanja privrednog sektora. Čestitam im na tome. Siguran sam da ćemo zajedno, kroz ovo jedinstveno partnerstvo, doprineti stvaranju boljeg okruženja za rast i razvoj svakog deteta u Srbiji“, rekao je gospodin Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a.

„Izuzetno smo srećni što imamo priliku da ovako lepim povodom, ponovo budemo pioniri u našoj zemlji. Ovo je za nas jedan od najvažnijih trenutaka u 2014. godini i najvažniji ugovor koji ćemo potpisati. Neophodno je da kompanije koje posluju u ovom okruženju razumeju koliko je važna društvena odgovornost i prihvate to kao sastavni deo svog svakodnevnog poslovanja“, istakao je Goran Kovačević, direktor hotela Square Nine.

Sredstva prikupljena u hotelu Square Nine biće usmerena za programe koje UNICEF sprovodi kako bi se doprinelo poboljšanju uslova i ostvarenju prava dece u Srbiji.