Naslovna » Izlasci » Shopping » Vintage, Redesign & Recycle Market od 14. do 28. februara
Retro Chic (autor: Aleksandra Ranković)
Retro Chic (autor: Aleksandra Ranković)

Vintage, Redesign & Recycle Market od 14. do 28. februara

Нови Шик Retro Showroom (Makedonska 30, u pasažu) biće mesto održavanja sajma Vintage, Redesign & Recycle Market, od 14. do 28. februara.

Prvi Vintage, Redesign & Recycle Market namenjenom je svim ljubiteljima vintage mode i kreativnih radionica „od starog novo“.

Ujedno će Нови Шик Retro Showroom i zvanično početi rad, kao mali kreativni dućan u kome će, pored autentičnih vintage, biti zastupljeni i redizajnirani i reciklirani komadi odeće, nakita, modni detalji, predmeti za kuću i razne druge neobične, unikatne i antikvarne dragocenosti.

Market će se održati u dućanu i na platou ispred (u pasažu). U okviru Marketa, pored kreativnog druženja, planirani su i svakodnevni muzički program i zanimljivi tematski sadržaji.

Art Forma

U petak, 14. februara u 18.00, biće otvorena i nova umetničko-zanatska galerija Art Forma. Uz druženje sa umetnicima, Udruženja Retro Chic organizovaće i muzički program, a uz vino i kolače biće ponuđene posebne dizajnerske kolekcije posvećene zaljubljenima uz promotivne popuste.

Art Forma će okupiti više dizajnera i umetnika koji se bave izradom unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću i prirodne kozmetike, u stalnoj postavci, ali u svom programu sadrži i realizaciju raznih umetničkih projekata, tematskih izložbi i sl. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.