Naslovna » Izlasci » Film » Cineplexx Ušće SC: Otvaranje bioskopa 8. i 9. aprila
Cineplexx Ušće SC

Cineplexx Ušće SC: Otvaranje bioskopa 8. i 9. aprila

Dugoočekivano otvaranje najmodernijeg bioskopa Cineplexx u Ušće SC zakazano je za sredu, 9. april. Posle višemesečnih radova, značajno uloženih sredstava i resursa, posetioci Ušća će posle više od pola godine čekanja imati priliku da posete bioskop urađen prema standardima kompanije Cineplexx.

Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom delu Evrope pripala je filmu cenjenog reditelja Srđana Dragojevića „Atomski s’desna“ sa specijalnim, pretpremijernim prikazivanjem filma 8. aprila domaćim filmskim stvaraocima i profesionalcima iz filmske industrije iz čitavog sveta!

Uz tri ekskluzivna holivudska blokbastera i najaktuelnije filmove u tom trenutku, bioskop Cineplexx će 9. aprila otvoriti vrata svojoj publici. Najsavremeniji bioskop u regionu će imati ukupno 11 digitalizovanih sala opremljenih sa vrhunskom, RealD 3D tehnologijom i visokim kvalitetom slike i zvuka, kao i sedištima za zaljubljene. Fantastični 4K projektori predstavljaju novinu na tržištu bioskopa u regionu. Oni prikazuju sliku u visokoj rezoluciji, duplo većoj od 2K slike na koju smo navikli do sada u bioskopima.

– Kompanija Cineplexx je na tržištu Srbije prisutna duže od dve godine, sa bioskopima u Delta City-ju u Beogradu i tržnom centru Kragujevac Plaza. Zadovoljstvo nam je da na spisak postojećih bioskopa dodamo i najmoderniji Cineplexx u Ušće Shopping Centru, najvećem centru u Srbiji i na taj način proširimo bioskopsku mrežu i pružimo posetiocima savršen filmski doživljaj, kao što dolikuje regionalnom lideru – izjavio je Kristof Papusek, managing partner kompanije Cineplexx International.

Cineplexx Ušće SC će u okviru četiri sale imati po dva reda opremljena sa udobnim, VIP sedištima, posebno dizajniranim kožnim foteljama, smeštenim u najboljem delu dvorane. Njihova pozicija, struktura i dizajn gledaocima pružaju osećaj kao da film gledaju iz svoje omiljene fotelje kod kuće.

– Veoma nam je drago što smo uspostavili saradnju sa Cineplexxom. Ponosni smo što se kod nas otvara najsavremeniji multipleks bioskop u regionu i to baš za naš peti rodjendan. Od 9. aprila svi posetioci Ušća imaće priliku da uživaju u najatraktivnijim filmskim naslovima i to na najboljim platnima i projektorima. Ušće SC se trudi da postavlja standarde i ova saradnja je još jedan dokaz takvog našeg poslovanja – izjavila je Tijana Vujović, direktorka Confluence Property Management, kompanije koja upravlja ovim centrom.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa više od četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Danas Cineplexx mrežu čini 36 multipleksa i šest tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Italiji, sa 280 bioskopskih dvorana i 64.000 sedišta. Sa oko 1.200 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje poseti više od 10,5 miliona gledalaca. (danubeogradu.rs)

loading...