Naslovna » Izlasci » Pozorište » Cirque Eloize u Sava centru 26. i 27. aprila
Cirque Eloize - iD
Cirque Eloize - iD

Cirque Eloize u Sava centru 26. i 27. aprila

Najavljena predstava Cirque Eloize iD biće održana 26. i 27. aprila u Sava centru, umesto u Kombank areni.

Pošto se u navedenim terminima odigravaju finalne utakmice ABA lige, Arena želi da omogući njihovo održavanje u najvećoj dvorani u regionu. Kombank arena time oslobađa svoju dvoranu i stavlja je na raspolaganje najjačem regionalnom takmičenju ABA ligi u želji da sportska publika ne ostane uskraćena vrhunskog doživljaja.

Ulaznice za Cirque Eloize koje su kupljene za Kombank arenu, mogu se zameniti od sledeće nedelje na prodajnim mestima CS Eventima na kojima su i kupljene.

Petnaest umetnika na sceni različitih nacionalnosti, dvanaest cirkuskih disciplina, urbani plesovi kao što su breakdance i hip-hop i mnogo toga, čine predstavu Cirque Eloize „iD“ zabavnom od prvog minuta.

Ovaj show za sve generacije predstavlja spoj visoke produkcije, cirkuskih veština, uličnog plesa i hip hopa. Cirque Éloize je od nedavno deo čuvene trupe Cirque du Soleil.

Predstava „iD“ odiše estetikom na raskrsnici stripova, filmova naučne fantastike i bogatog univerzuma grafita, a spoj rok, elektronske i rep muzike, zajedno sa video projekcijama, ističu razigrani, energični, mladalački i urbanistički duh predstave.

Cene ulaznica za Cirque Éloize „iD“ su 2.000, 2.500, 3.000, 3.500 i 4.000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs. (danubeogradu.rs)

loading...