Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dom omladine: Norman Beaker Band 29. marta
Norman Beaker Band
Norman Beaker Band

Dom omladine: Norman Beaker Band 29. marta

U Klubu Doma omladine Beograda, 29. marta od 21.00, nastupiće Norman Beaker Band. Cena ulaznice (Eventim, Felix Shop) je 400 dinara, a na dan koncerta 600 dinara.

Norman Beaker Band (Norman Biker bend) održaće koncert u okviru evropske turneje, gde će nastupati kao bluz trio. Bend je sastavljen od veoma cenjenih britanskih muzičara koji su svoj doprinos kompletnoj rokenrol sceni dali koncertnim sviranjem, ili studijskim radom za britanske i svetske velikane – BB King, Buddy Guy, Jack Bruce, Alexis Korner, Chris Farlowe, Larry Garner, Graham Bond, Chuck Berry, Robert Plant, Jimmy Page, Van Morrison, Lowell Fuslon, Peter Green, Louisiana Red, Fenton Robinson i mnogi drugi.

Kao predvodnik britanske bluz scene više od četiri decenije, Norman Beaker je veoma cenjen gitarista, pevač, tekstopisac i producent. Na ovogodišnjoj turneji promoviše sa bendom novi album „Between The Lines“, koji je sa kolegama iz benda radio kao autor ali i kao producent.

Nastupi benda su mešavina svih žanrova bluza, s puno energije i dosta humora. Svojim iskrenim, profesionalnim pristupom, Norman Beaker Band osvojio je Evropu gde nastupa tokom cele godine (više od 180 dana su na turnejama).

Britanski bluz stiže u Beograd! Koncert koji ljubitelji bluz zvuka i dobre svirke nikako ne bi trebalo da propuste! (danubeogradu.rs)

loading...