Naslovna » Izlasci » Film » Drama „Ona“ u bioskopima od 20. marta
Ona

Drama „Ona“ u bioskopima od 20. marta

Neobična ljubavna drama, u režiji Spajka Džounsa, „Ona“ (Her) prikazivaće se u bioskopima od 20. marta.

Dobitnik Zlatnog globusa i Oskara za najbolji originalni scenario, Spajk Džouns uneo je poseban stil u ostvarenje „Ona“, koje ima nekonvencionalni pogled na prirodu ljubavi.

„Najveći izazovi u ljubavi su iskrenost i prisnost – dakle, biti iskren i prisan ali i omogućiti partneru da bude to isto“, rekao je reditelj nastavljajući: „Odrastamo i stalno se menjamo, tako da se postavlja pitanje, kako dati slobodu i ostati to što jesmo, svakog trenutka, dana i godine?“

Neobična ljubavna priča smeštena je u neposrednu budućnost. Usamljeni Teodor (Hoakim Finiks) živi od pisanja dirljivih i ličnih pisama za druge, uspostavlja veoma neobičan odnos sa svojim, tek kupljenim operativnim sistemom. Posle sloma dugogodišnje veze počinje da se interesuje za napredni sistem, koji garantuje privatnost svakog pojedinca.

Teodor je sa zadovoljstvom poželeo da upozna „Samantu“, privlačan ženski glas koji je pronicljiv, osetljiv i neverovatno zabavan. Pošto su njihove potrebe i želje počele da rastu, njihovo prijateljstvo počelo je da prerasta u ljubavni odnos. (danubeogradu.rs)

 

loading...