Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dubioza kolektiv: Dva besplatna mini koncerta u Beogradu
Dubioza kolektiv
Dubioza kolektiv

Dubioza kolektiv: Dva besplatna mini koncerta u Beogradu

Balkan-ska-pank-dab bend Dubioza kolektiv pre velikog koncerta u Kombank areni 5. aprila prirediće za Beograđane dva besplatna mini koncerta.

Bosanskohercegovački bend će nastupiti sa malim akustičnim setom u četvrtak, 20. marta od 19.00, na Letnjoj pozornici DKSG i u petak, 21. marta od 13.00, „na Zidiću“ ispred Doma omladine Beograda. Posle obe svirke fanovi će moći da se fotografišu sa članovima benda, i dobiju potpisan plakat za koncert u Kombank areni 5. aprila.Za dž

– Nadamo se da će izlaznost u Areni 5. aprila biti veća nego na nedavno završenim izborima u Srbiji, da ćemo osvojiti poverenje i glasove publike i da neće biti preveliki postotak belih glasačkih listića i falsifikovanih ulaznica – poručuju momci iz benda.

Dubioza kolektiv upravo je objavio novi spot za „supermarket akustičnu“ verziju pesme „Kupi“, koji je snimljen simbolično u jednom supermarketu prilikom nedavnog boravka u Makedoniji.

„Društveno o(ne)svešteni“ Dubioza kolektiv održaće 5. aprila veliki koncert u Kombank areni, za koji su u prodaji nekoliko kategorija ulaznica prilagođenih, „u ova krizna vremena, socijalnom statusu potencijalnih posetilaca“.

– Vremena su ‘kokuzna’, ljudi zbog svetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Valtera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo želeli da cene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo – poručuje Dubioza kolektiv. (danubeogradu.rs)

Cene karata

• Pojedinačna karta za parter „Recesija“ – 1.000 dinara.
• Grupna karta za parter „Kolektivna dubioza“ – ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta je besplatna! „Kolektivna dubioza“ može se kupiti radnim danima od 12.00 do 15.00 isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19.
• Karta za tribine (Nivo 200) „Tranzicija“ – 1.250 dinara.
• Fan pit karta „Walter“ – 1.500 dinara.
• Karta za VIP ložu „Making Money“ – 4.000 dinara!