Naslovna » Izlasci » Festivali » FEST: Večeras premijera filma Mamula
Mamula

FEST: Večeras premijera filma Mamula

U Velikoj dvorani Sava centra, večeras od 22.00, u okviru 42. FEST-a premijerno će biti prikazan film Mamula reditelja Milana Todorovića.

Glavni glumci ovog filma Franco Nero, Kristina Klebe, Dragan Mićanović, Natalie Burn, Miodrag Miki Krstović, Slobodan Stefanović, Sofija Rajović, Jelena Rakočević, Zorana Kostić Obradović, Janko Cekić i Miki Perić prisustvovaće premijeri i predstaviće se publici u Sava centru.

– Akcioni i horor filmovi danas su najpopularniji žanr, što je dokazano postojanjem publike širom sveta verne žanru, kao i podacima prodaje ovakvog tipa filma na svim većim svetskim marketima. Mamula će ujedno biti percipiran i kao američki film, jer će glavni likovi biti Amerikanci, ali i kao domaći film, zbog lokacija i većeg broja poznatih domaćih glumaca. Mističnost sirena biće očuvana kroz atmosferu i stil režije, gde će se priča više bazirati na onome šta publika zamišlja, nego šta zaista vidi – izjavio je reditelj Todorović.

Dve američke turistkinje dolaze u Crnu Goru da posete svog starog prijatelja. Posle nekoliko dana uživanja, družina odlučuje da poseti napušteno ostrvo Mamula, iako su upozoreni na čudna dešavanja i legende koje kruže o tom mestu. Tamo zatiču misterioznog ribara koji drži zatočenu prelepu devojku. U pokušaju da oslobode zarobljenicu shvataju da je ona zapravo sirena, koja ih svojom pesmom i izgledom opčinjava, ali se ubrzo pretvara u krvožednog monstruma koji im neće dozvoliti da živi napuste Mamulu.

Posle premijere na FEST-u, Mamula će biti na redovnom repertoaru naših bioskopa od 10. aprila. (danubeogradu.rs)

loading...