Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Gun Club: Dado Topić gostuje u Beogradu na Dan žena
Dado Topić
Dado Topić

Gun Club: Dado Topić gostuje u Beogradu na Dan žena

U subotu, 8. marta od 22.00, u klubu Gun (Miloša Pocerca 10) nastupiće Dado Topić, muzičar koji je cenjen u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Pred odabranom publikom, sa svojim bendom, izvešće svoje najveće hitove, rok klasike i poznate balade.

– Pozivam sve prijatelje, kolege i fanove dobre muzike da nam se pridruže na intimnijoj klupskoj svirci, 8. marta u Gun klubu. Obećavamo odličan provod uz stare i nove hitove – kaže Dado Topić i dodaje: – Moja muza je moja potreba da s nekim pričam. Neko napiše esej ili deset knjiga i tako se izrazi, a ja imam tri minuta da ispričam priču koja samo u jednom stihu ima tu težinu i otvara neku igru asocijacija, suštinsku istinu koju prepoznaš u jednom trenutku.

Član Korni grupe, osnivač benda Tajm, Dado Topiće je i dva puta učestvovao na Evroviziji. Dobitnik je nagrade „Porin“ i mnogih festivalskih nagrada, autor muzike za „Bolji život“, „Flojd“, balade „Da li znaš da te volim“, „Verujem u ljubav“, član je ONE, organizacije za gladne i ugrožene stanovnike planete. U poslednje vreme radi sa bendom Time After Time.

Ulaznice mogu da se kupe po ceni od 700 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard Records (Makedonska 30). Neposredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...