Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Iron Maiden: Prodata trećina ulaznica
Iron Maiden
Iron Maiden

Iron Maiden: Prodata trećina ulaznica

Tri meseca pred koncert najtraženije svetske metal grupe Iron Maiden, prodato je više od 9.000 ulaznica, što čini trećinu kapaciteta za spektakl koji će se održati 17. juna na Kalemegdanu.

Ulaznice za Fan pit su pred totalnom rasprodajom, a članovi globalnog fan kluba popularnog britanskog benda putem Interneta kupuju ulaznice širom celog sveta. Prednjače Nemci i Rusi, ali odmah za njima su i Britanci, Italijani, Grci i brojni fanovi iz okolnih zemalja koji ne žele da propuste veliki spektakl ispod bedema Beogradske tvrđave. Pored toga što je ovaj koncert jedini na području bivše Jugoslavije, ujedno je među svega 19 koncerata popularnih „Mejdena“ u 2014. godini, a cene ulaznica najniže su na celoj „Maiden England“ turneji: 4.500 dinara za Fan Pit, 3.500 dinara za Parter 1 i 2.990 dinara za Parter 2.

Ulaznice se prodaju na više od 40 mesta u Beogradu, među kojima su blagajne Doma omladine, Kombank arene, Bilet centar na Trgu Republike i prizemlje SC „Ušće“. Pored Beograda, ulaznice mogu fizički da se kupe u svim većim gradovima u zemlji putem lanca „Win Win“ prodavnica, ali i na dodatnih nekoliko stotina mesta, širom Srbije i regiona, a čije se adrese i telefoni mogu pronaći pretragom na sajtu Eventim.rs.

Specijalni gosti na ovom koncertu, kao predrupa, biće popularna švedska metal atrakcija Ghost, nedavno nagrađena i glavnom švedskom diskografskom nagradom „Grammis“ za album „Infestissumam“. (danubeogradu.rs)

Pročitajte i: IRON MAIDEN NA KALEMEGDANU 17. JUNA

loading...