Naslovna » Izlasci » Pozorište » Izvođači Cirque Eloize i na ulicama Beograda
Cirque Éloize iD

Izvođači Cirque Eloize i na ulicama Beograda

Na najpopularnijim lokacijama Beograda izvođači svetski poznate trupe „Cirque Eloize“, koji će sa predstavom „iD“ nastupiti 26. i 27. aprila u Sava centru, pokazaće svoje akrobatske sposobnosti.

Oni nastavljaju da zadivljuju i privlače pažnju stanovnika svih gradova u koji dođu. Nedavno su u Dohi bukvalno oduzimali dah prisutnima demonstrirajući svoje veštine na vrhu Renaissance Doha hotela. Renaissance hotel je među 10 najviših građevina u Kataru i visok je 200 metara što umetnike „Cirque Eloize“ nije sprečilo da pokažu ekstremno akrobatsko umeće vožnje bicikla i rolera kao i održavanje ravnoteže samo na rukama.

Takođe, ovi izvođači često oduševe prolaznike na najneočekivanijim mestima u gradu tako što uobičajenu radnju iznenada pretvore u akrobatsku veštinu. U Montrealu su na pijaci kupovali stojeći jedni drugima na glavi i ramenima, u kafeima su balansirali francuski hleb na nosevima i zaustavljali prolaznice akrobacijama u paru.

Deo ovih veština demonstriraće i kod nas.

Miks urbanih plesova, hip hopa i akrobacija koje oduzimaju dah predstaviće četrnaest umetnika na sceni u deset cirkuskih disciplina. „Cirque Éloize iD“ nije običan cirkus!

Bina podseće na uličicu iza nebodera, smeštenu u srcu futurističkog grada, a pozadinska muzika spaja bitove hip-hopa i elektronskih rok klavijatura, čija jedinstvena kombinacija stvara modernu i urbanu atmosferu! Akrobacija za akrobacijom, jedan spektakl za drugim, performans koji traje dva sata proći će brzinom svetlosti, a jedino razočarenje biće što se predstava završila!

Proslavljeni spektakl „iD“ spaja snagu i nežnost, bes i nadu, predstavlja vizuelni vrhunac u izvođačkim umetnostima. Svaka tačka ima perfektno osmišljenu koreografiju i sve su povezane u set koji se menja, dozvoljavajući mladim umetnicima da izvode različite trikove na biciklu, trampolini, zemlji, pa čak i u vazduhu.

Iako je predstava puna zarazne energije visokog napona i adrenalina, „iD“ je sačuvao i poetičnost i romantičnost kada se radi o srećnoj ili neuzvraćenoj ljubavi, oslobođenoj energiji i neverovatnim gimnastičkim tačkama!

Ulaznice za Cirque Éloize „iD“ mogu da se kupe za 2.000, 2.500, 3.000, 3.500 ili 4.000 dinara na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Sava centra, Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i preko sajtova kombankarena.com i eventim.rs. (danubeogradu.rs)

loading...