Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kombank arena: Prvo Atheist Rap, pa Dubioza kolektiv
Atheist Rap
Atheist Rap

Kombank arena: Prvo Atheist Rap, pa Dubioza kolektiv

Novosadski pankeri Atheist Rap nastupiće kao predgrupa na velikom beogradskom koncertu sastava Dubioza kolektiv, 5. aprila u Kombank areni.

– Do našeg nastupa kao predgrupe došlo je na ideju Dubioza kolektiva, usled prepoznavanja Atheist Rapa kao velikog potencijala na domaćoj sceni u smislu obogaćenja kulturnog prostora i reanimacije i dekontaminacije napaćenih mozgova velikog dela naroda i narodnosti regije i šire . objašnjava gitarista Vladimir Radusinović Radule.

Od benda Atheist Rap u Areni se 5. aprila može očekivati da „opravda ukazano poverenje i svojim nastupom postavi solidne temelje za vanserijski ugođaj u nastavku večeri“.

Na pitanje šta Ateisti misle o Dubioza kolektivu, Radule kaže:
– Oni su sve ono što bi mi želeli da jesmo – inteligentni, pametni, mladi, lepi, zgodni, veseli, svojom bogatom muzikom i slatko-gorkim tekstovima širom sveta pronose poruke slobode, jednakosti i ljubavi prema ljudima i okruženju, planeti, vasioni i životu uopšte. Zato ih volimo podjednako kao drugare i kao ljudska bića, iako nam nekada deluju kao superheroji koji čiste planetu od svakojakog đubreta.

Atheist Rap su trenutno na regionalnoj turneji kojom obeležavaju 25 godina postojanja benda. Početkom marta novim spotom za pesmu „Drugo pakovanje“ najavili su novi album koji će izaći krajem ove godine.

Balkan-ska-pank-dab bend Dubioza kolektiv, potvrdiće status trenutno jednog od najznačajnijih muzičkih imena regiona, svojim do sada najvećim samostalnim koncertom u karijeri kog će održati 5. aprila u Kombank areni u Beogradu, u organizaciji promoterske kuće Long Play. (danubeogradu.rs)

Cene karata

• Pojedinačna karta za parter “Recesija” – 1.000 dinara.
• Grupna karta za parter “Kolektivna dubioza” – ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta je besplatna! “Kolektivna dubioza” može se kupiti radnim danima od 12.00 do 15.00 isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19.
• Karta za tribine (Nivo 200) “Tranzicija” – 1.250 dinara.
• Fan pit karta “Walter” – 1.500 dinara.
• Karta za VIP ložu “Making Money” – 4.000 dinara!