Naslovna » BG svaštara » Književnost » Laguna: Bridžet Džouns – Luda za njim od 14. marta u prodaji
Bridžet Džouns – Luda za njim
Bridžet Džouns – Luda za njim

Laguna: Bridžet Džouns – Luda za njim od 14. marta u prodaji

Posle planetarnog uspeha knjiga Dnevnik Bridžet Džouns i Bridžet Džouns – Na ivici razuma autorke Helen Filding, od petka, 14. marta, u svim knjižarama Delfi, Laguninin klubovima čitalaca, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u prodaji će se naći nastavak serijala, urnebesna komedija Bridžet Džouns – Luda za njim.

Aktuelan, nežan, dirljiv, duhovit, mudar, beskrajno smešan roman Bridžet Džouns – Luda za njim označava dugoočekivani povratak voljene junakinje. Dakle, Bridžet Džouns se vratila!

Bridžet Džouns će pokušati da odgovori na sledeća pitanja:

  • Šta da radite kad vaša prijateljica pravi žurku za svoj šezdeseti rođendan istog dana kad vaš dečko slavi trideseti?
  • Je li pogrešno lagati o godinama kad se s nekim muvate na internetu?
  • Je li moralno pogrešno otići kod frizera na feniranje kad jedno od vaše dece ima vaške?
  • Da li Dalaj Lama tvituje sâm, ili to za njega rade pomoćnici?
  • Je li tehnologija danas peti element? Ili je to drvo?
  • Da li je odlazak s nekim u krevet posle dva sastanka i šest nedelja razmenjivanja SMS-ova isto što je u vreme Džejn Ostin bilo stupanje u brak posle dva viđenja i šest meseci dopisivanja?

Razmišljajući o ovim i drugim modernim dilemama, Bridžet Džouns sapliće se o izazove samohranog roditeljstva, tvitovanja, SMS-ova i ponovnog otkrivanja sopstvene seksualnosti u godinama koje neki ljudi, nepristojno i nadasve arhaično, nazivaju „srednjim dobom“.

Izdavačka kuća Laguna će uskoro za sve ljubitelje ovog duhovitog serijala objaviti i prva dva romana Helene Filding Dnevnik Bridžet Džouns i Bridžet Džouns – Na ivici razuma. (danubeogradu.rs)

loading...