Naslovna » Porodica » Deca » Mikser Kids Market, 16. mart
Mikser Kids Market
Mikser Kids Market

Mikser Kids Market, 16. mart

U nedelju, 16. marta od 12.00 do 20.00 u prostoru Mikser House (Karađorđeva 46) biće organizovan Mikser Kids Market čija je tema „Dečji izbor“.

Mikser House će se pretvoriti u svojevrsnu oazu kreativnosti i dobrog raspoloženja, a posetioce očekuju najmaštovitijie rukotvorine – od bebi opremed preko igračaka do odevnih predmeta, slatkiša i neodoljivih modnih gedžeta. Biće organizovane radionice i igraonice.Za dž

Program Mikser Kids Marketa upotpuniće i raznovrstan prateći program. „Spretni prstići u akciji“ je niz radionica za decu, među kojima će se naći i: Studio za animaciju Čigra: Animacija dece i facepainting, ExpArt centar za eksperimentalnu umetnost: Radionica DAF (Dečji animirani film), Maja Matić Radonjić: Lutkići spavalići, IClay: Radionica sa polimerskom glinom za modelovanje IClay.

„Trange-frange“ je kutak za prodaju i razmenu izgustiranih igračaka, u okviru kojeg deca prodaju svoje stare igračke, knjige i druge „dragocenosti“ ili ih međusobno razmenjuju, dok u kutku Mali veliki umetnici deca prodaju sopstvene umetničke i ručne radove, nastale u okviru kreativnih radionica u Mikser House-u ili svoje radove koje donose od kuće.

Ulaz na manifestaciju Mikser Kids Market kao i učešće na radionicama za decu su besplatni. (danubeogradu.rs)

loading...