Naslovna » BG svaštara » Promocije » Nova Cisco rešenja za umrežavanje
Konferencija Net@Work 2014
Konferencija Net@Work 2014

Nova Cisco rešenja za umrežavanje

Na konferenciji Net@Work 2014 kompanija MDS informatički inženjering, Gold Certified partner kompanije Cisco, predstavila je nova rešenja za umrežavanje.

Više od 200 partnera imalo je priliku da vidi unapređene sisteme za virtuelizaciju i kolaboraciju, video i sve više popularno cloud računarstvo.

Glavna tema ovogodišnja konferencije MDS Net@Work 2014, je “Vizija je sve” i ima za cilj da prikaže partnerima MDS-a načine na koji mogu da unaprede svoje postojeće i kreiraju nove biznise. Živimo u eri globalizacije i intezivne upotrebe Interneta, koja se svakodnevno povećava kako u privatnoj tako i u poslovnoj svrsi.

Dnevno se putem interneta obavi na milione transakcija i razmeni veliki broj informacija. Bogatstvo poslovnih, prijateljskih i drugih odnosa koji se realizuju putem Interneta može biti unapređeno korišćenjem novih internet rešenja koja imaju za cilj da povećaju efikasnost i kreiraju dodatnu vrednost za korisnike.

Korišćenje sve više popularnog Cloud računarstva ili video prenosa, donosi benefite svima, kako kranjim korisnicima, tako i kompanijama koje nude cloud ili video sadržaj i ostvaruju dodatnu zaradu.

Sva ova rešenja baziraju se na hardverskim i softverskim komponentama koje su neophodne da funkcionišu usklađeno. Kompanija MDS i Cisco imaju za cilj da unaprede ovaj posao i ponude svojim partnerima načine kako da unaprede svoj biznis i stvore dodatnu zaradu.

Povodom organizovanja MDS Net@Work 2014 konferencije, generalni direktor kompanije MDS informatički inženjenjering Miroljub Jovović izjavio je:
– Ove godine konferencija MDS Net@Work, čija je glavna tema “Vizija je sve”ima za cilj da pokaže svim učesnicima na koji način mogu da dođu do dodatne zarade i još boljeg biznisa. Uz podršku našeg strateškog partnera kompanije Cisco želimo da prenesemo svim učesnicima jasnu poruku kako da iskoriste Cisco rešenja i ostvare dodatnu zaradu.

Kompanija MDS informatički inženjerig organizuje konferenciju MDS Net@Work drugu godinu zaredom u saradnji sa kompanijom Cisco sa težnjom da svoje klijente informiše o aktuelnostima i gorućim temama iz oblasti informatičkog i komunikacionog inženjeringa.

loading...