Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Promocija Belgrade Beer Fest-a na 36. Sajmu turizma
Belgrade Beer Fest
Belgrade Beer Fest

Promocija Belgrade Beer Fest-a na 36. Sajmu turizma

Beogradska kulturna mreža je u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda promovisala ovogodišnji Belgrade Beer Fest na sajmovima turizma u Londonu, Ljubljani, Istanbulu, Sofiji, a u planu su i sajmovi u Berlinu i Bukureštu.

Belgrade Beer Fest će biti održan od 13. do 17. avgusta 2014. godine, na Ušću. Dvanaesto izdanje Beogradskog festivala piva pružiće posetiocima sjajnu zabavu, više od 50 različitih inostranih i domaćih pivskih brendova i raznovrstan muzički program uz produkciju koja je odavno postavila standarde kvaliteta u Srbiji i regionu.

Belgrade Beer Fest – najposećenija manifestacija i najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi, koji je u prethodnih 11 godina zabeležio 6,2 miliona posetilaca, predstaviće se i posetiocima 36. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu. Promocija Belgrade Beer Fest 2014 će biti održana 2. marta od 14.30, na bini u hali 4 beogradskog sajma.

Nastupiće sastav Plug-In, koji čine Mr. Zorba DJ, pobednik Sensation White DJ takmičenja 2011. godine i perkusionista N.I.K.O. (danubeogradu.rs)

loading...