Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Vanja Bursać – clubbing starleta
Vanja Bursać
Vanja Bursać

Vanja Bursać – clubbing starleta

Uvek je zanimljivo slušati ljude koji imaju šta da kažu, pogotovo duhovite, dovitljive – a Vanja Bursać je upravo takva.

Vanja Bursać je korisnica Twitter-a i klabing starleta. Ona je Beograđanka sa dobrom pričom. Ona pušta muziku, pravi atmosferu i svojim osmehom ulepšava večeri u klubovima. Voli da stvara i da putuje… A njeni odgovori teraju da je zavolite na „prvo čitanje“.Vanja Bursać

Da proverimo: ko je Vanja Bursać?
– Zavisi koga pitaš. Ako mene pitaš – ne znam da ti odgovorim. Ali, generalni odgovor: Ona koja puno kasni!

Da li više voliš da budeš klaberka ili ona koja ih zabavlja?
– Pa, ja jesam klaberka koja zabavlja, čak i kada ne puštam muziku. Padam po klubu i pričam gluposti. To uglavnom sablazni ili zabavi ljude.

Zašto odbijaš deklaraciju di-džejke?
– Odbijam tu deklaraciju jer nisam još tehnički na nivou da bih htela, pored toliko drugih koji stvarno jesu, sebe da nazovem di-džejem.

Šta te podstiče da stvaraš?
– Isključivo mediji. Šta god da vidim i čujem, bilo da je politika, sport, umetnost; mada, naravno, od umetnosti izdvajam muziku.Vanja Bursać

Koja je tvoja omiljena stvar vezana za putovanja?
– Definitivno obilazak novih klubova i upoznavanje novih ljudi. Odavno sam prestala da se foliram da me zanima neki obilazak grada na prvom mestu. Bitno je i to, ali preferiram izlazak u klub.

Koja ti je omiljena destinacija na kojoj si bila, a koja ti je neostvarena?
– Nikad nije do destinacije već do ljudi! Izdvajam, od malo gradova koje sam videla, Barselonu i Berlin. Volela bih da vidim Ameriku. Celu.

Kao dete Kruga dvojke reci nam šta za tebe predstavlja Beograd?
– Beograd je… kao kad ti neko uvali hijenu za kućnog ljubimca. Nisi siguran da ti se sviđa, nisi birao, ali opet je tvoja pa voliš.

Beograd može da te iznervira kao nestašno dete, ali i da ti ulepša dan svojom nevinom pegom na obrazu. Koji dani ti preovlađuju?
– Preovlađuju dani ravnodušnosti. Oni super dani padnu brzo u zaborav, jer zašto ne bi svi dani mogli biti super dani, a onda kad nisu, kriv ti je Beograd i Srbija i sve.Vanja Bursać

Vanja ili neko drugi? Beograd ili svet?
– Odavno rekoh, ne mogu iz svoje kože, ali da mogu bila bih Snoop Dogg ili Milo Đukanović. A što se Beograda tiče, uvek će biti prvi iako me tuče varjačom od prvog razreda osnovne.

Da li je clubbing „stvaran svet oko tebe“ ili samo iluzija s kojom se lakše prolazi kroz život?
– Učinila sam da clubbing bude stvaran svet oko mene, ali je zapravo samo iluzija s kojom se lakše prolazi kroz život. Jedino što i dalje nisam naučila da kontrolišem sve to.
(danubeogradu.rs)

loading...