Naslovna » Porodica » Deca » ACTiviraj se: Pokaži deci da smo jednaki – dodirni njihova srca!
ACTiviraj se
ACTiviraj se

ACTiviraj se: Pokaži deci da smo jednaki – dodirni njihova srca!

U okviru projekta “ACTiviraj se“, biće organizovan završni događaj 29. aprila od 15.00 u sali doma za decu bez roditeljskog staranja “Jovan Jovanović Zmaj“ koji će okupiti veliki broj mališana.

Događaju će prisustvovati štićenici domova za decu bez roditeljskog staranja “Drinka Pavlović“, “Dragan Filipović Jusa“ i “Jovan Jovanović Zmaj“.

U proteklih šest nedelja održane su mnoge kreativne radionice kao i odlazak dece u Zoološki vrt, a na samom događaju planirano je da se volonterima uruče sertifikati u znak istrajnosti. Cilj je da se deca međusobno druže, da shvate da smo svi jednaki i da ne postoje razlike među nama, da im se podigne svest o toleranciji kao i da steknu osećaj pripadnosti i prihvaćenosti.

AIESEC je najveća međunarodna organizacija vođena pd strane studenata. “ACTiviraj se“ jedan je od projekata AIESEC kancelarije na Ekonomskom fakultetu koji za cilj ima socijalnu inkluziju dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Ovaj humanitarni projekat uspešno se realizuje četvrtu godinu zaredom. (danubeogradu.rs)