Naslovna » Izlasci » Film » „Čudesni Spider-Man 2“ u bioskopima od 24. aprila
Čudesni Spider-Man 2
ÄŒudesni Spider-Man 2

„Čudesni Spider-Man 2“ u bioskopima od 24. aprila

Akciona SF avantura „Čudesni Spider-Man 2 3D“(Amazing Spider-Man 2 3D) od 24. aprila prikazivaće se u beogradskim bioskopima.

Oduvek smo znali da je najveća borba Spider-Mana bila ona koju je vodio sa samim sobom: bitka između svakodnevnog života Pitera Parkera i herojskih dužnosti Spider-Mana. Ovoga puta Piter Parker će otkriti da najveći sukob tek predstoji.

Sjajno je biti Spider-Man. Za Spider-Mana ništa se ne može porediti sa osećanjima letenja između solitera, pomaganja drugima i druženja sa Gven. Ali biti Spider-Man ima i svoju cenu: samo on može zaštititi sugrađane od stravičnog nasilja koje preti da uništi Njujork. Sa pojavom Elektra Piter se mora suočiti sa neprijateljem daleko moćnijim od sebe. A kada mu se vrati stari prijatelj, Hari Osborn, Piter shvata da je u sve umešan OsKorp.

Kompanija u kojoj je nekada radio Piterov otac i koja je umešana u nestanak njegovih roditelja, izgleda kao da će biti sakrivena i iza novih neprijatelja.

Reditelj filma „Čudesni Spider-Man 2“ Mark Veb napomenuo je da je ideja bila, da ovaj drugi deo filma bude moćniji i mnogo zabavniji od prethodnog.

Uloge: Endru Garfild, Ema Stoun, Ris Ifans, Džejmi Foks, Denis Liri, Deni DeHan. (danubeogradu.rs)