Naslovna » Izlasci » Film » Film „Kapetan Amerika – Zimski vojnik“ u bioskopima
Kapetan Amerika – Zimski vojnik

Film „Kapetan Amerika – Zimski vojnik“ u bioskopima

Premijera filma „Kapetan Amerika – Zimski vojnik“ (Captain America: The Winter Soldier) biće održana u sredu, 9. aprila u novom bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Centre.

Od 10. aprila film će se prikazivati u bioskopima u 2D i 3D tehnologiji.

Svet se i dalje oporavlja od kataklizmičnih događaja u Njujorku kada su Osvetnici odbranili planetu od ekstremno zlih vanzemaljaca. Jedan od junaka, Stiv Rodžers, tj. Kapetan Amerika, sada živi mirnim životom u Vašingtonu i pokušava da se prilagodi modernom svetu.

Ali kad njegove kolege iz ŠILD-a pretrpe napad, Stiv će se upetljati u mrežu intrige koja preti da ugrozi ceo svet. Udružen sa Crnom udovicom, Kapetan Amerika će pokušati da razotkrije ogromnu zaveru dok će se boriti sa profesionalnim ubicama poslatim da ga zauvek ućutkaju. Kad otkriju kakav je čitav zločinački plan, Kapetan Amerika i Crna udovica će potražiti pomoć novog saveznika Sokola. Međutim, uskoro će se naći u borbi s neočekivanim i moćnim neprijateljem – Vojnikom zime.

Reditelji filma „Kapetan Amerika – Zimski vojnik“ su braća Entoni i Džo Ruso. Scenario su napisali Kristofer Makrus i Stiven MakFili. Uloge tumače Kris Evans, Skarlet Johanson, Sebastijan Sten, Robert Redford, Semjuel El Džekson, Entoni Meki,

Ovaj film je proteklog vikenda na svetskom nivou zaradio više od 303 miliona dolara i time se značajno istakao među Osvetnicima! (danubeogradu.rs)

loading...