Naslovna » Izlasci » Izbor za naj šmeKERA i šmeKERUŠU u Delta City-ju
Šmekerica kabriolet
Å mekerica kabriolet

Izbor za naj šmeKERA i šmeKERUŠU u Delta City-ju

U atrijumu šoping-mola Delta City, 5. aprila od 15.00, biće organizovan izbor za naj šmeKERA i šmeKERUŠU – Šmekerica izbor.

Učesnici, tj. njihovi vlasnici biće u prilici da osvoje brojne zanimljive nagrade i da pomognu u prikupljanju hrane za azile za nezbrinute životinje širom Srbije. Takmičenje ima za cilj da propagira odgovorno vlasništvo i brigu o životinjama, bez obzira da li one imaju vlasnika ili ne.

Pravo učešća imaju svi psi, bez obzira na rasu i uzrast, a pored izbora za naj šmekera i šmekerušu, imaće priliku i da se nadmeću u još 15 zabavnih kategorija – cica zavodnica, naj hipster, panker i druge.

Tokom takmičenja, psi će imati priliku da se fotografišu u specijalnom „šmekerica kabrioletu“ – sve fotografije će posle događaja biti postavljene na Facebook stranu Dog&Style, a glasanje za prva tri mesta trajaće narednih mesec dana.

Igrajte „Lajavka“ i pomozite azilima
Kao posebna novina biće predstavljena i Android igrica „Lajavko“, koja besplatno može da se preuzme sa Google Play prodavnice – za svako preuzimanje igrice Veterinarski zavod Subotica doniraće po jedan kilogram hrane azilima za napuštene životinje. Udruženja i azili za napuštene životinje mogu da se prijave na Facebook strani Dog&Style kako bi im bila donirana hrana, a prva tona hrane biće poklonjena azilu za napuštene pse „Anima“, iz Subotice.

Posetioci Delta City-ja imaće priliku da se na „Šmekerica izboru“ takmiče u igrici „Lajavko“, a pored zabavnog karaktera, takmičenje ima za cilj da ukaže na značaj odgovornog vlasništva i brige o životinjama, bez obzira da li one imaju vlasnika ili ne.

Besplatno prijavljivanje za „Šmekerica izbor“ moguće je na Facebook strani Dog&Style, a svaki pas, bez obzira na plasman, dobiće i interesantni poklon. (danubeogradu.rs)

loading...