Naslovna » Izlasci » Pozorište » KPGT: Cirkus Teleportano, 8. april
Cirkus Teleportano
Cirkus Teleportano

KPGT: Cirkus Teleportano, 8. april

U KPGT (Stara šećerana, Radnička 3), 8. aprila od 20.00, biće održana predstava „Cirkus Teleportano“ pozorišta „Dobrica Milutinović“ iz Sremske Mitrovice.

Predstava „Cirkus Teleportano“ u režiji Filipa Gajića, urađena je po tekstu A. P. Čehova i Filipa Gajića. U predstavi postoje tri vremena – 1943. godina, u kojoj žive Mirko i Slavko; 2013. godina u kojoj živi udovica Jelena kao jedan od nosilaca čitave priče, i 2093. godina, u kojoj je Cirkus Teleportano, gde se mogu videti leteći automobili, čudnovate sestre i duh koji nosi celu priču.

Žanrovski je komedija, ali veoma ozbiljna predstava koja šalje pozitivnu i jaku poruku. U srži predstave je vreme i teleport mašina, koja prepliće ljude iz različitih vremenskih epoha i razdoblja, čineći da svi oni shvate ono najvažnije – da je najbolji trenutak sadašnji, odnosno da je sadašnjost ono najbolje što živimo.

Igraju: Aleksandar Krstajić, Jelena Janković, Gordana Lukić, Goran Vučanović, Stefan Tajbl, Valentina Jurišić, Nikola Stanković, Jelena Tomić, Jelena Dobrnjac/Nataša Mrđa, Zvonko Bednar.

Cena ulaznice je 400 dinara. Telefon za rezervacije: 066/9773-129. (danubeogradu.rs)

loading...