Naslovna » Turizam » Marketing za razvijeniji turizam
Marketing u turizmu
Marketing u turizmu

Marketing za razvijeniji turizam

Seminar o primeni marketinga u turističkim organizacijama biće održan 24. aprila u Grand Casino Beograd, u organizaciji Marketing foruma, pod pokrovitejstvom asocijacije YUTA i Privredne komore Beograda.

Seminar je otkazan!

Nacionalna marketing organizacija Marketing forum organizuje jednodnevni seminar za profesionalce iz oblasti turizma sa ciljem da pomogne razvijanju ove privredne grane primenom specifičnih znanja i veština savremenog marketinga.

Posetioci će imati priliku da na praktičnim primerima vide koje su strategije upotrebljene za stvaranje uspešnog marketing plana, kako su kreirani efikasni načini za maksimalno iskorišćavanje klasičnih i digitalnih medija, koji se skriveni potencijali kriju u savremenim sredstvima komunikacije i kako ih iskoristiti na najbolji mogući način.

Najveći autoriteti iz regiona u oblasti marketing strategije i marketing komunikacije kroz svoja izlaganja, zasnovana na konkretnim primerima iz prakse, odgovaraće na uvek aktuelna pitanja zaposlenih u turističkom sektoru: Kako bolje definisati ponudu, kako preciznije odrediti ciljne grupe, kako lakše pronaći prave „trigere“ (pokretače), kako efikasnije koristiti klasične i digitalne medije sa maksimalnim efektima i uz minimalna ulaganja. Takođe, na radionicama će se ponuditi praktična rešenja na konkretna pitanja kao što su: Kako povećati broj putnika, gostiju ili posetilaca? Kako povećati broj noćenja, nivo potrošnje, prodaju pratećih usluga? Posebna radionica izrade jednostavnog, ali preciznog i odmah primenjivog biznis plana, omogućiće učesnicima da u predstojećim poslovnim poduhvatima brzo saznaju koliki je očekivani prihod i da li su i kolika su potrebna ulaganja.

Učesnici Seminara o primeni marketinga u turističkim organizacijama biće u prilici da ostvare kontakt sa svojim kolegama iz svih oblasti turističkih usluga, sa ponuđačima turističkih kapaciteta, sa predstavnicima medija koji prate turističku privredu, zatim sa profesionalcima iz oblasti istraživanja tržišta, kreiranja komunikacionih sredstava, sa profesionalcima za odnose s javnošću, izrade biznis plana, kao i sa vrhunskim akademskim stručnjacima iz ovih oblasti.

Više informacija i prijave za Seminar − www.marketingforum.rs.

loading...