Naslovna » BG špijun » Rock@Exit – 11. juna na Petrovaradinu
Queens of the Stone Age
Queens of the Stone Age

Rock@Exit – 11. juna na Petrovaradinu

Rock@Exit, jednodnevni r’n’r festival sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, biće održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini Exit-a.

Na ovaj način Exit festival će dobiti svoj peti dan. Na festivalu Rock@Exit, pored Queens of the Stone Age, nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor.

!!! Preko naše Facebook stranice uskoro ćemo deliti besplatne ulaznice za Rock@Exit! Lajkujte stranicu na vreme i pažljivo nas pratite!

Najverniji fanovi Exit festivala imali su priliku da u anketi rezervisanoj samo za njih glasaju za grad gde će ovaj festival biti održan i lokacija Exit festivala odnela je pobedu.

Cena ulaznice za festival iznosi 1.499 dinara, dok će na dan festivala cena iznositi 2.499 dinara. Ulaznice po redovnoj ceni dostupne su kako online, preko sajta gigstix.com, tako i na prodajnim mestima Gigs Tix i u Corner Shopovima širom Srbije.

Ulaz na Rock@Exit festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za Exit, uz uslov da se prethodno registruju. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima Rock@Exit festivala. (danubeogradu.rs)

loading...