Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SevdahBaby Live, 17. maja u Domu omladine
SevdahBaby & Djixx
SevdahBaby & Djixx

SevdahBaby Live, 17. maja u Domu omladine

U sali Amerikana Doma omladine Beograda, 17. maja od 21.00, nastupiće SevdahBaby Live i promovisati album „Sega Mega, ti i ja“.

Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu da se kupe na blagajni Doma omladine i preko mreže Eventim.

SevdahBaby se sa live ekipom vraća u svoj omiljeni beogradski koncertni prostor. U sali Amerikana još jednom će publika moći da čuje kombinaciju elektronske muzike i rokenrol energije živih instrumenata. Pored „vaše fanki sestre za mikrofonom“, Djixx, na bini će biti još nekoliko sjajnih vokala sa beogradske muzičke scene. DJ podrška će, kao i na ranijim beogradskim koncertima, biti Me-High-Low, sa svojim nu-disco i house setom.

Danas, kao i pre deset godina, SevdahBaby je jedan čovek. On se zove Milan Stanković i najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture. Snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i američki blues ili brazilska tristessa.

Pre pet godina Milan Stanković je oko sebe okupio svoje najvernije i najtalentovanije prijatelje i oformio bend SevdahBaby Live i time one-man-band podigao na potpuno drugačiji i viši nivo. SevdahBaby Live je postava koja u punom svetlu predstavlja ideju kombinovanja najboljeg od oba sveta: moć digitalne programirane muzike kao muzičke matrice sa jedne strane, i lepotu živog izvođenja iskusnih instrumentalista sa druge strane. (danubeogradu.rs)

loading...