Naslovna » BG špijun » Region » Southern Soul Festival Montenegro 2014
Omar
Omar

Southern Soul Festival Montenegro 2014

Na Velikoj plaži u Ulcinju, od 26. do 29. juna biće održan drugi Southern Soul Festival.

Tokom četiri festivalska dana, više od 40 renomiranih izvođača iz regiona, Evrope i sveta pojaviće se u D’olcinium Kite Club-u i podeliti sa publikom najbolje zvuke soul, jazz, disco i house muzike. Posetioci festivala će uživati u čak 70 sati muzičkog programa.

Učestvovaće Gilles Peterson, Omar, Toshio Matsuura pres. Hex, Osunlade, Shuya Okino, Kyodai, Patrick Forge, Lefto, Rita Maia.

Ograničen broj online ulaznica za posetioce iz regiona i crnogorske državljane uveliko se nalazi u prodaji. Komplet ulaznica za četiri dana mogu se kupiti u pretprodaji za samo 39 EUR. Ulaznice se mogu kupiti preko sajta entrio.hr.

U subotu, 3. maja od 22.00, u beogradskom klubu 20/44 biće održana promo žurka Southern Soul festivala, a gost je kanadski DJ Lexis, koji je nastupao prošle godine na prvom izdanju ovog festivala. Domaća podrška su Brka, Phillie P i Spacewalker. Ovo je ujedno i prilika da se nabave karte po nižim cenama.

Southern Soul Festival je svojim prvim izdanjem, prošle godine, stavio Crnu Goru na muzičku mapu sveta. Netaknuta priroda i okolina plaže D’olcinum Kite Club-a, pažljivo birani izvođači i prijateljska atmosfera, pokazali su se kao pun pogodak za posetioce, ali i lokalnu zajednicu koja je prepoznala viziju Festivala.

Blizina aerodroma (Tivat, Podgorica i Dubrovnik) i železničke stanice Bar, omogućuju brz i jednostavan transfer.

Više informacija i ceo line up pogledajte OVDE! (danubeogradu.rs)

loading...