Naslovna » Izlasci » Sajmovi » V Top Job, 2. i 3. aprila
Top Job
Top Job

V Top Job, 2. i 3. aprila

Peti sajam zapošljavanja Top Job i HR konferencija biće održani u Belexpo centru na Novom Beogradu (Španskih boraca 74a), 2. (11.00-19.00) i 3. aprila (10.00-18.00).

Ovo je prvi sajam zapošljavanja koji je 2010. imao uključene standarde inkluzije – sajam na kome su ravnopravno tražili posao i osobe sa invaliditetom. Sada se nastavlja u duhu promovisanja zapošljavanja marginalizovanih grupa a posebna pažnja biće poklonjena zapošljavanju mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta.

Kandidati koji posete sajam Top Job imaju mogućnost da se upišu i u elektronsku bazu koja je dostupna kompanijama učesnicima posle održane manifestacije.

U okviru manifestacije Top Job biće organizovana i HR konferencija na kojoj će stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa držati edukativna predavanja koja su namenjena kako HR menadžerima, tako i zainteresovanim kandidatima.

Sve kompanije u razvoju pozvane su da učestvuju na sajmu zapošljavanja i formiraju bazu podataka najkvalitetnijih kandidata. Ujedno, pozvani su i svi zainteresovani kandidati da što preglednije napišu svoju biografiju i stupe u direktan kontakt sa poslodavcima na sajmu!

Više informacija pogledajte OVDE. (danubeogradu.rs)