Naslovna » BG svaštara » Promocije » Allied Telesis na Sinteza 2014 konferenciji
Allied Telesis
Allied Telesis

Allied Telesis na Sinteza 2014 konferenciji

Kompanija Allied Telesis nastupila je na nedavno održanoj Sinteza 2014 konferenciji koja je okupila brojne poznavaoce internet i mrežnih tehnologija iz celog regiona.

Konferencija je održana na Univerzitetu Singidunum, a cilj je bio da se integralno razmotri uticaj internet tehnologija i visok stepen inovacija na različite oblike poslovanja u finansijskim institucijama, računovodstvu, reviziji, osiguranju, turizmu i hotelijerstvu, upravljanju ljudskim resursima, inženjerstvu, obrazovanju i sportu.Promo

Rad konferencije se odvijao u okviru sekcija, okruglih stolova, predavanja po pozivu i prezentacija. Prateći deo konferencije je obuhvatitio prezentacije renomiranih kompanija iz zemlje i okruženja, među kojima je veoma veliku pažnju privukla prezentacija kompanije Allied Telesis.

Pomenuta se bavila pričom o vrhunskim mrežnim rešenjima koje nudi ovaj veliki svetski gigant, kao i o progresivnom razvoju najrazličitijih mrežnih rešenja. Oni su takođe istakli da Srbiju i region uskoro očekuje potpuna modernizacija mreža koja će značajno podići radne brzine i kapacitet prenosa informacija.

loading...