Naslovna » Izlasci » Harley Davidson: demo vožnje ispred Ušće SC
Harley Davidson

Harley Davidson: demo vožnje ispred Ušće SC

Od 30. maja do 1. juna ispred Ušće SC biće organizovane besplatne vožnje Harley Davidson motora.

Kamion sa 25 modela Harley Davidson motora i kompletnom opremom, u okviru evropske turneje dolazi i u Beograd. Ljubiteljima ovih motora će biti pružena prilika za demo vožnju po utvrđenoj ruti pored beogradskih reka.

Pored uživanja u motorima, posetioci će biti deo i Harley porodičnog vikenda i zabave. Ispred Ušće šoping centra će tokom vikenda biti postavljeni prodajni štandovi, štandovi sa hranom i pićem kao i bina za koncerte, dok će najmlađi moći da uživaju u zabavnom programu za decu.

Uz podršku Skupštine grada Beograda i Sekretarijata za saobraćaj, u petak, 30. maja, organizuje se defile 60 Harley Davidson motora do platoa ispred Starog dvora, gde će biti promovisati škola bezbedne vožnje.

U subotu, 31. maja od 17.00, biće održan koncert ispred Ušće SC, kom će prisustvovati i vlasnici Harley Davidson motora iz okolnih zemalja.

Demo vožnja

Potrebno je da popunite prijavu za besplatnu demo vožnju OVDE, pa će vas nadležni kontaktirati i rezervisati termin. Potrebno je da imate dozvolu A kategorije, duge pantalone i zatvorenu obuću, a kaciga, jakna i rukavice su obezbeđene. (danubeogradu.rs)

loading...