Naslovna » Turizam » Humanitarna tura Putevima Tesle kroz Beograd
Tesla u Beogradu
Tesla u Beogradu

Humanitarna tura Putevima Tesle kroz Beograd

Projekat Putevima Tesle i Klaster puteva kulture priključuju se prikupljanju pomoći za ugrožene u poplavama. Deo sredstava od turističke ture Putevima Tesle kroz Beograd biće izdvojen za decu iz ugroženih područja, buduće male naučnike.

Tokom ove turističke ture svi posetioci će imati priliku da se vrate vek unazad i krenu na nesvakidašnje putovanje Putevima Tesle kroz Beograd. Oni će imati priliku da obiđu Muzej Nikole Tesle, stogodišnje kabinete Elektrotehničkog fakulteta, te istraže Beograd iz ugla Nikole Tesle.

Promotivna cena pešačke ture: 600 dinara + 250 dinara za ulaznice za muzeje. Na kraju pešačke ture u hotelu Square Nine, možete probati neke od specijaliteta sa Teslinog menija ili kompletan ručak po ceni od 3.000 dinara.

Ovu šetnu turističku turu organizuje turistička agencija Magelan, koja je jedna od članica Klastera puteva kulture. Klaster puteva kulture umrežava više od 40 članica, među kojima su institucije kulture, turističke organizacije, privrednici i pet fakulteta (ETF iz Beograda, Tehnički fakultet iz Novog Sada, Departman za turizam Prirodno-matematičkog fakulteta iz Novog Sada, Univerzitet Singidunum, Elektronski fakultet iz Niša).

Garantovani polasci: 24. maj, 11. jul, 8. i 31. avgust, 28. septembar, 12. oktobar, 1. novembar i 13. decembar. Mesto okupljanja ispred Muzeja Nikole Tesle u 10.00. Trajanje: oko tri sata.

Više o turi pročitajte OVDE. (danubeogradu.rs)

loading...