Naslovna » BG špijun » Region » Jamiroquai jedna od zvezda festivala Sea Dance
Sea Dance festival
Sea Dance festival

Jamiroquai jedna od zvezda festivala Sea Dance

Ekstravagantni Džej Kej i Jamiroquai biće glavne zvezde Sea Dance festivala koji će biti održan od 15. do 17. jula na Jazu kod Budve.

Posle više od dvadeset godina uspešne karijere, 25 miliona prodatih albuma, osvojene Grammy nagrade, mora otkačenih šešira i jednog od najposećenijih koncerata u istoriji Exit festivala, Jamiroquai se pridružuju Exit avanturi, da hitovima „Virtual Insanity“, „Cosmic Girl“, „Little L“, „Corner of the Earth“ i mnogim drugim, pokrenu posetioce Sea Dance festivala na fanki morski ples!

Sea Dance festival biće održan od 15. do 17. jula na plaži Jaz u Budvi i predstavljaće savršen završetak osmodnevne Exit avanture. Povodom 15. izdanja Exit-a, počinje 11. juna na Rock@Exit festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu od 10. do 13. jula na Exit festivalu, posle čega se letnja žurka seli na Jadransku obalu.

Organizatori Sea Dance Festivala u tri dana predstaviće publici izvođače na šest bina: Main Stage (kapacitet: 30.000 ljudi), Fusion Stage, Dance Arenu, Reggae Stage, Latino Stage i Silent Disco! Ceo line-up uskoro će biti objavljen!

Kamp Sea Dance festivala, smešten pored same obale mora, biće organizovan u zoni festivala, između Glavne bine i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. jula, pa će svim posetiocima pružiti nezaboravne letnje noći pod vedrim nebom, sa hiljadama mladih ljudi iz celog sveta.

U prodaji su ulaznice za Exit avanturu sa pretprodajnom cenom od 6.990 dinara. Ulaznica za Exit avanturu podrazumeva četvorodnevnu ulaznicu za Exit festival 2014 i trodnevnu ulaznicu za Sea Dance Festival 2014. Srednjoškolci i studenti ulaznice za Exit avanturu mogu da kupe po posebnoj, povlašćenoj ceni od 5.990 dinara. (danubeogradu.rs)