Naslovna » BG svaštara » Promocije » Kompanija Kyocera predstavljena u Beogradu
Kyocera seminar
Kyocera seminar

Kompanija Kyocera predstavljena u Beogradu

Kompanija Kyocera je predstavila u Beogradu svoja vrhunska štamparska rešenja za mala i srednja radna okruženja.

Na Kyocera biznis seminaru koji je održan u srpskoj prestonici centralna tema, pored upoznavanja sa novim proizvodima, bila je ušteda, odnosno mogućnosti za postizanje značajnih ušteda prilikom štampanja bez gubitka kvaliteta sa Kyocera štamparskim rešenjima.

Senior marketing menadžerka ove velike svetske kompanije, Maki Nagao, na uvodnom predavanju istakla je da sve veći broj svetskih kompanija traži način kako da maksimalno uštedi prilikom štampanja dokumenata i da je upravo Kyocera njihov najčešći izbor zbog odličnog izbalansiranog odnosa cena-kvalitet.

Ona je naglasila da uštede sa Kyocera štampačima i multifunkcionalnim uređajima mogu da idu i do 35% u odnosu na slična konkurentska rešenja, kao i da je cilj ove kompanije da svim svojim potrošačima ponudi uređaje koji mogu dugo da se eksploatišu. Maki Nagao je istakla i da Kyocera u narednom periodu sprema niz jako zanimljivih rešenja koja će dodatno uticati na smanjenje troškova i povećanje efikasnosti, a sve u skladu sa najstrožijim ekološkim propisima.