Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » MAD in Belgrade: Delimo besplatne ulaznice i odlične „utešne“ poklone!
MAD in Belgrade
MAD in Belgrade

MAD in Belgrade: Delimo besplatne ulaznice i odlične „utešne“ poklone!

Delimo besplatne ulaznice za festival MAD in Belgrade, koji će biti održan 24. i 25. maja, u parku kod Muzeja savremene umetnosti na Ušću. Pored 20 besplatnih ulaznica, imamo i odlične „utešne“ poklone: diskove, USB-ove, knjige.

MAD in Belgrade će pretposlednji vikend maja pretvoriti u najluđu i najdužu žurku u Beogradu. MAD će biti mesto susreta najzanimljivijeg iz noćnog života Beograda i sveta u 48 sati neprekidnog ludila u najboljem smislu te reči! Sve o festivalu pročitajte OVDE!

Ulaznice za dvodnevni MAD in Belgrade festival se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji, i to po ceni od 1.200 dinara za jednodnevnu, odnosno 2.000 dinara za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.

MAD in Belgrade

Pokloni

Delimo, dakle, dvadeset (20) ulaznica i izabraćemo dvadeset (20) dobitnika. Dakle, svako od dobitnika će dobiti PO JEDNU kartu.

„Utešni“ pokloni:

 Transcend poklanja 5 JetFlash USB-ova od 8 GB.

 Metropolis Records poklanja 10 diskova (po dva od istog izvođača): Rambo Amadeus – Uživo u Domu sindikata; Rundek Cargo Trio – Plavi avion; Letu štuke – Brojevi računa; Edo Maajka – Štrajk mozga; Lollobrigida – Pilula.

 Laguna poklanja četiri knjige: Knjiga o muzici (Radaković / Albahari); Dejvid Bouvi – biografija (Spic); Depeche Mode – Black Celebration (Malins); Roten: Zabranjeno za Irce, Crnce i Pse (Lidon).

Šta je potrebno da uradiš da bi dobio/la besplatnu kartu ili neki drugi poklon?

Do mogućnosti da se dobije besplatna ulaznica ili neki drugi poklon dolazi se u nekoliko koraka.

1. Lajkuj (ako nisi do sada) našu FB-stranicu;
2. šeruj (Share – na vrhu ovog teksta!) ovaj tekst na svom FB profilu;
3. pošalji nam mail na danubeogradu@gmail.com (subject: MAD in Belgrade; text: ime, prezime i br. mob. tel. i odgovor na pitanje: šta je NAJLUĐE što si do sada uradio/la u životu?).

Svako bi trebalo da pošalje samo po jedan mail do subote (17. maj 2013.), do 21.00. Posle provere ispravnosti mailova, naši tajni saradnici (tajni – da ne bi niko uticao na njih) izabraće nasumično dobitnike ulaznica i utešnih poklona.

Izabrani će dobiti uzvratni mail sa uputstvom za preuzimanje poklona, najverovatnije u nedelju ili najkasnije u ponedeljak pre podne. (danubeogradu.rs)

loading...