Naslovna » Izlasci » Festivali » MAD in Belgrade: Najbolji zvuk u Evropi!
MAD in Belgrade
MAD in Belgrade

MAD in Belgrade: Najbolji zvuk u Evropi!

Nova generacija sound sistema Vero Funktion-One biće postavljena na festivalu MAD in Belgrade!

U parku ispred Muzeja savremene umetnosti, 24. i 25. maja, čuće se zvuk kakav festivalska publika u Evropi do sada nije priliku da iskusi.

Pravo iz Majamija sa čuvenog Ultra festivala, novi Vero Funktion-One sistem stiže u Beograd! MAD in Belgrade omogućiće posetiocima da svoje omiljene izvođače elektronske muzike čuju na najboljem ozvučenju na planeti. Po prvi put će u Srbiji, a i regionu, neki festival imati kompletno ozvučenje renomiranog engleskog proizvođača.

Ukratko, Funktion-One je marka ozvučenja sa najkvalitetnijim i najsofisticiranijim zvukom na svetu, a koriste ga neki od najpoznatijih klubova kao što su berlinski Berghain i Space na Ibici, ali i poznati svetski festivali Glastonbury i Glade.

Posebnu dozu ekskluzivnosti za MAD in Belgrade festival predstavlja činjenica da će publika ispred Muzeja savremene umetnosti imati priliku da nastupe sluša na ovom ozvučenju pre njegove zvanične svetske premijere!

Program festivala MAD in Belgrade već je zapao za oko svetskim medijima koji ga preporučuju kao jedan od najzanimljivijih u Evropi ove sezone, naglašavajući posebno da festival nudi 48 sati non-stop ludila i Beograd kao grad vredan istraživanja.

Britanski Knowledge Magazine već je svrstao MAD in Belgrade među 20 najboljih evropskih festivala, a thefestivalhunter.com navodi čak pet razloga iz kojih treba posetiti MAD in Belgrade!

Partner MAD in Belgrade projekta u Velikoj Britaniji je prestižni elektronski magazin Resident Advisor. Na festivalu će nastupiti više od 100 stranih i domaćih izvođača uz vrhunsko ozvučenje, spektakularne bine, džinovske skuplture, maske, brodove i Boiler Room!

Preko Facebook stranice i portala danubeogradu.rs uskoro ćemo deliti ulaznice za MAD in Belgrade! Pratite nas pažljivo!

Za sve goste Beograda preporučujemo smeštaj u Apartmanima Barsa – u srcu grada, po veoma pristupačnim cenama! (danubeogradu.rs)

Apartmani Barsa
Apartmani Barsa

 

loading...