Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Mikser House: Koncert benda Letu štuke
Letu štuke (foto: Eldar Nurković)
Letu štuke (foto: Eldar Nurković)

Mikser House: Koncert benda Letu štuke

U subotu, 10. maja od 22.00, u Mikser House-u (Karađorđeva 46) bend Letu štuke održaće svoj prvi unplugged nastup u karijeri.

Grupa se već dva meseca priprema za ovaj koncert na kom će publika moći da čuje njihove hitove u drugačijim aranžmanima. Miljenici regionalne publike će nastupiti s specijalnim gostima, u proširenom sastavu. Predgrupa Sarajlijama biće Ničim izazvan, koji je za kratko vreme stekao velike simpatije publike.

Promotivna cena ulaznice je 800 dinara, a prava cena je 1.200 dinara. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima.

Povodom koncerta u Mikser House-u, Dino Šaran poručuje beogradskoj publici: „Desetog maja 2014. u beogradskom Mikser House-u Letu Štuke po prvi put sviraju (i snimaju) unplugged koncert. Deo koncerta će biti objavljen krajem godine zajedno sa delovima zagrebačkog i sarajevskog unplugged-a. Nadamo se dobroj poseti i još boljoj atmosferi i pozivamo sve naše fanove da nam se pridruže i upišu se u istorijat našeg skromnog, ali nadahnutog ansambla“. (danubeogradu.rs)