Naslovna » Izlasci » Film » Ugroženima prihod od premijere novog „X-Men“ filma
X-Men: Dani buduće prošlosti

Ugroženima prihod od premijere novog „X-Men“ filma

Celokupan prihod koji bude ostvaren na premijeri filma „X-men: Dani buduće prošlosti“ u sredu, 21. maja u 20.00, biće uplaćen za pomoć ugroženima.

Distributerska kuća MCF MegaCom Film i Cineplexx Ušće SC organizuju ovu akciju prikupljanja novčane pomoći u humanitarne svrhe. U zajedničkom saopštenju pozivaju ljubitelje ovog serijala da se odazovu akciji u što većem broju, da bi se obezbedilo što više novca za one kojima je pomoć neophodna.

Nova avantura najpopularnijih filmskih mutanata u ostvarenju „X-Men: Dani buduće prošlosti“ prikazivaće se u bioskopima posle premijere, od 22. maja.

Ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi.

Novi nastavak kultne filmske sage „X-Men“ okupio je glumačku ekipu iz delova „X-Men: Poslednje uporište“ i „X-Men: Prva klasa“. Pored već dobro poznate glumačke ekipe (Hju Džekmen, Dženifer Lorens, Patrik Stjuart, Hali Beri…), u realizaciji novog nastavka pomogli su glumci Piter Dinklidž, poznatiji kao Tirion Lanister iz „Igre prestola“, kao i francuska zvezda Omar Si, koji se proslavio ulogom u filmu „Nedodirljivi”. (danubeogradu.rs)

loading...