Naslovna » Izlasci » Vikend na Filozofskom, 10. i 11. maja
Vikend na Filozofskom
Vikend na Filozofskom

Vikend na Filozofskom, 10. i 11. maja

Na Filozofskom fakultetu u subotu i nedelju, 10. i 11. maja (12.00-18.00) biće održana multimedijalna manifestacija Vikend na Filozofskom.

Cilj je da se u neformalnoj atmosferi, putem izložbi, performansa, video-projekcija, radionica i razgovora, predstave društveno-humanističke nauke i vrednosti koje ih prate. U okviru centralne izložbe biće predstavljene naslovne strane knjiga profesora i istraživača Filozofskog fakulteta, kao i različiti segmenti procesa nastanka naučno-istraživačkog dela.

U subotu od 13.00 biće održana tribina „Čovek o čoveku: društveno-humanističke nauke danas“, na kojoj će učestvovati prof. dr Ivana Spasić, prof. dr Staša Babić, prof. dr Dubravka Stojanović, doc. dr Ivan Vuković, doc. dr Gordan Maričić, prof. dr Dragan Popadić i prof. dr Miloš Milenković. Deci je namenjena radionica BajkoviTI, gde će proći kroz iskustvo maštanja, druženja i stvaranja sopstvene bajke.

Vikend na Filozofskom (Čika Ljubina 18-20) biće propraćen humanitarnom akcijom „I knjiga je lek“ u saradnji sa udruženjem NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka). Tom prilikom, posetioci će u znak zahvalnosti za donaciju dobiti jednu od mnogobrojnih knjiga koje daruju studenti i profesori Filozofskog fakulteta. (danubeogradu.rs)

loading...