Naslovna » BG svaštara » Promocije » Allied Telesis i Eurotempest – partneri
Allied Telesis
Allied Telesis

Allied Telesis i Eurotempest – partneri

Allied Telesis, globalni provajder sigurnosnih IP/Ethernet svičing rešenja i vodeća kompaniija u pružanju usluga IP Triple Play mreža i mrežne infrastrukture, objavljuje tehnološko partnerstvo sa Eurotempest-om za rešenja koja su neophodna Evropskim vladinim institucijama za bezbednost i odbranu.

Eurotempest je jedna od samo nekoliko kompanija širom sveta koja je u stanju da obezbedi komunikacionu opremu u skladu sa strogim propisima TEMPEST-a povodom information assurance i sigurnu komunikacionu infrastrukturu i već su veoma aktivni širom EMEA. Sertifikat o zaštitnim/TEMPEST rešenjima kontrolišu informacione bezbednosne agencije i odeljenja odbrane nekoliko NATO zemalja.Promo

Eurotempest nudi tehnologiju da zaštiti opremu od špijuniranja na informacionim sistemima, kroz curenje informacija, uključujući nenamerne radio ili električne signale, zvukove i vibracije. Ova tehnologija omogućava partnersko uključivanje Allied Telesis-ovih proizvoda i njihovo umrežavanje u Eurotempest rešenja.

“Cybersecurity je kritična tema i kao odgovor na zahtev koji smo primili od naših partnera, mi smo oduševljeni što najavljujemo ovaj savez sa Eurotempest-om. Zato što oni imaju elitnu sposobnost da pruže TEMPEST komunikacionu opremu i kako su vlada i odbrana jedno od glavnih vertikalnih tržišta kojima se obraća Allied Telesis (pružaju oko 30% prometa u EMEA), ovo tehnološko partnerstvo će svakako doneti korist za obe strane i obezbediti visoko bezbedonosna rešenja za naše klijente,” rekao je Miodrag Sundic, regionalni direktor prodaje.

“Eurotempest-u je drago što su ušli u strateško partnerstvo sa Allied Telesis-om. Sporazum imenuje Eurotempest kao ekskluzivnog tehnološkog partnera za TEMPEST, poboljšanje kompletne Allied Telesis ponude, i postavljanje Allied Telesis-ovih proizvoda u visoko kvalifikovani segment obezbeđenja vlade i tržišta odbrane nudeći kompletni opseg mrežne opreme, odgovarajuće za korišćenje u zaštićenim sredinama. Allied Telesis-ovi proizvodi su dostupni u NATO SDIP-27- i EU IASG-sertifikovana verzija za kvalifikovane korisnike. Radujemo se zajedničkoj saradnji i ubiranju nagrada kao rezultat ove alijanse sa Allied Telesis-om,” rekao je Jos Martens, generalni direktor, Eurotempest-a.

Tempest komunikaciona oprema koju pokreće tehnologija Allied Telesis-a biće demonstrirana na standu CB707 u hali 5 na Eurosatory sajmu odbrane i bezbednosti u Parizu od 16. do 20. juna 2014. Osoblje Allied Telesis-a i Eurotempest BV-a će prisustvovati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.