Naslovna » Izlasci » Festivali » Belgrade Beer Fest 2014 » Belgrade Beer Fest 2014: Promo lice – Jelena Gavrilović
Jelena Gavrilović (foto: Marko Todorović)
Jelena Gavrilović (foto: Marko Todorović)

Belgrade Beer Fest 2014: Promo lice – Jelena Gavrilović

Na 12. Belgrade Beer Fest-u biće uvedeno nekoliko novina, a jedna je i promo lice festivala. Glumica Jelena Gavrilović, izabrana je za prvo promo lice, zbog „prepoznatljivih filmskih i pozorišnih uloga i osmeha koji osvaja“.

Organizatori festivala su izabrali glumicu i zbog njenog interesovanja za muziku, sjajnog izvođenja rok i džez standarda kao i zbog prepoznatljivih nastupa na bini. Pored glume i produkcije koje je studirala, Jelena Gavrilović ima i muzičko obrazovanje – svirala je violinu i usavršavala džez pevanje.

Glumačku karijeru počela je u Pozorištu mladih, da bi je dalji rad doveo do velikih scena pozorišta među kojima su: Atelje 212, Zvezdara teatar i Pozorište na Terazijama. Filmska pubilka prepoznaje je po mnogobrojnim ulogama, među kojima su i ostvarenja „Na lepom plavom Dunavu“, „Srpski film“ i brojne strane produkcije.

Zbog svega toga Jelena Gavrilović će biti vodič kroz program ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a koji će biti održan od 13. do 17. avgusta na Ušću. Od nje će publika saznati sve o programu, planovima, izvođačima i propratnim dešavanjima najposećenije manifestacije u jugoistočnoj Evropi. (danubeogradu.rs)